Lady Gaga jätti rintaliivit kotiin – asuvalinta ei mairitellut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rohkeasta tyylistään tunnettu Lady Gaga kiersi keväällä maailman keikkalavoja laulajalegenda Tony Bennettin kanssa Cheek to Cheek -kiertueellaan. Parhaillaan uutta musiikkia työstävä Lady Gaga kuvattiin eilen New Yorkissa.

Splash
Splash

Poptähti kuvattiin hänen poistuessaan kotoaan. Hänen yllään oli tuttuun tapaan melko erikoinen asu, mutta sen tulos ei kuitenkaan juuri mairitellut. Kalpeanharmaaksi meikattu Lady Gaga oli jättänyt pukematta rintaliivit ja paidan, sillä hänen ylävartaloaan peitti vain jakkutakki. Se paljasti kuitenkin paljasta pintaa riittävästi siihen, että hänen ei-enää-niin-terhakat muotonsa näkyivät kameroille.

Lady Gagan viimeisin albumi, Artpop, julkaistiin vuonna 2013. Tähti on viime aikoina ehtinyt myös näyttelemään elokuvissa ja sarjoissa. Hän esiintyi Machete Kills ja Sin City: A Dame to Kill For -elokuvissa, ja tänä vuonna hänet tullaan näkemään American Horror Story -sarjassa.

Splash
Splash
Splash
Splash