Tandem-surffaus on epätodellinen näky – uskotko silmiäsi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Surffaus on Suomessa erittäin harvinaista, mutta muualla maailmassa olosuhteet ovat sen harrastamiseen merkittävästi paremmat. Aktiiviset harrastajat kehittelevät koko ajan lajista uusia muotoja, joista eräs näyttävimmistä on tandem-surffaus.

Kyseessä ei ole aivan uusi surffauksen muoto, mutta eräs tandem-surffausta parhaimmillaan esittelevä video on nyt saanut valtaisan suosion. Eikä ihme, sillä siinä nähdään temppu, jollaista ei ennen videon näkemistä voisi edes uskoa todeksi. Mies nimittäin nostaa samalla surffilaudalla olevan naisen korkealle ilmaan ja jatkaa surffausta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat