Tunnistatko hittikappaleen? Upea versio ilman soittimia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet kansainväliset hitit innostavat muita tekemään kappaleista omia versioita. YouTube on pullollaan taitavia trubaduureja, mutta yksi mies on tehnyt erityisen taitavan version tunnetusta kappaleesta erilaisia ääniä nauhoittaen.

FM Derana on julkaissut Facebook-sivuillaan videon, joka sai nopeasti yli 10 miljoonaa katselua ja 165.000 jakoa. Videolla mies on versioinut Clean Bandit -yhtyeen Rather Be -nimisen hittikappleen, jossa laulaa Jess Glynne. Omassa versiossaan mies on äänittänyt useita eri välineitä luodakseen musiikkia, mutta ei käytä yhtäkään oikeaa instrumenttia.

Videon kommenteissa erityistä kiitosta videolla esiintyvä mies on saanut luovuudestaan ja editointitaidoistaan. Videolla kuvat vaihtuvat rytmin mukaan nopeilla leikkauksilla, ja videosta näkee, että sekä ääniraidan että videokuvan tekemiseen on nähty paljon aikaa ja vaivaa.

This Is So Creative! Awesome!!!

Posted by FM Derana on Tuesday, February 17, 2015

Katso video tästä.