Ökyrikkaille uusi herkku – patukka maksaa 110 euroa

Lux Ruoka · Stara.fi

Maailmalta löytyy vain kourallinen herkkuja, jotka ovat yhtä legendaarisia kuin Yhdysvaltojen kansallisherkku Twinkies. Taannoin amerikkalaiset kuitenkin järkyttyivät, kun he joutuivat jättämään hyvästit 1930-luvulla lanseeratulle herkulle.

Nyt ökyrikkaille on lanseerattu oma herkku, joka on kaviaarilla täytetty Twinkie. Hintaa yhdellä patukalla on peräti 110 euroa, eli ihan jokapäiväistä herkkua siitä ei ole tulossa. Kaviaari-Twinkien kehitti Chicken Charlie Orange Countyn messujen juhlavuoden kunniaksi.

Twinkie-herkkuja valmistanut Hostess joutui taannoin lopettamaan toimintansa, koska työntekijät eivät suostuneet joustamaan palkoissaan ja eduissaan. Se maksoi työntekijöille lopulta heidän työpaikkansa, kun 18.500 ihmistä irtisanottiin ja 33 tehdasta ympäri Yhdysvaltoja suljettiin. Samalla yhtiön tuotteiden valmistus loppui. Sittemmin amerikkalaiset hamstrasivat tuotteet kaupoista loppuun. Sittemmin Twinkiesit ovat tehneet kuitenkin paluun.