Adoptiokissa oppi upeita temppuja puolessa vuodessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Aiemmin monet ovat voineet ajatella, että kissoille ei voi opettaa temppuja. Kissat eivät ole niin paljon herkkujen perään kuin koirat eikä niillä ole myöskään samanlaista halua totella tai miellyttää omistajaa. Tämä on kuitenkin todistettu harhaluuloksi monen videon perusteella.

Maine Coon Charlie -kanava on julkaissut uuden videon kolmevuotiaasta Charlie-kissasta, joka osaa monia hienoja temppuja. Charlie antaa videolla seitsemästä tempusta taidonnäytteet minuutin aikana. Charlie osaa tulla luo, istua, maata, kierähtää ympäri, antaa yllävitoset, hypätä ja anella.

Charlie on adoptoitu Animal Humaine Society -nimisestä eläinsuojasta. Sen nykyinen omistaja on alkanut kouluttamaan Charlieta naksuttimen avulla kuusi kuukautta sitten. Charlie on oppinut melko lyhyen ajan sisällä seitsemän temppua ja lisää on varmasti vielä tulossa.