Isä tuunasi longboardiaan – taapero pääsi isänsä kyytiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Longboardeja valmistavan Braden Boardsin perustaja Jared Braden rakensi taaperolleen lisäosan omaan Longboardiinsa. Heti oman poikansa syntymän jälkeen Jared alkoi miettimään, miten saisi pikkuisen mukaan Longboard-ajeluilleen ja keksi oivan ratkaisun.

Jared on rakentanut Longboardiinsa kiinni pienen laudan, jota ympäröi kehikko. Lapsi laitetaan kehikon sisälle seisomaan sivusuunnassa, jolloin taapero saa myös kokea, miltä Longboardin ajaminen oikeasti tuntuisi.

Jett-poika on nyt puolitoistavuotias, mutta on ollut isänsä kanssa laudalla jo kuusikuukautisesta vauvasta lähtien. Jett on siis seisonut isänsä laudan kyydissä jo ennen kuin on osannut edes vielä kävellä. Poika näyttää nauttivan ajelusta isänsä kanssa ja Jared malttaa pitää vauhdin melko hitaana ja turvallisena.