Mäyräkoirat puettiin Kätyrit-hahmoiksi – hulvaton näky

Viihdeuutiset · Stara.fi

Joillain koiranomistajilla on tapana hankkia nelijalkaisille ystävilleen erilaisia naamiaisasuja, jotka yllään koirat ovat hulvaton näky. Nyt eräs kahden mäytäkoiran isäntä on hankkinut lemmikeilleen Kätyri-hahmojen asut.

Itse ilkimys -elokuvista tunnetuiksi tulleet Kätyrit seikkailevat koirien naamiaisasujen myötä myös ainakin yhdessä koiraperheessä. Isäntä kuvasi videolle miltä näyttää, kun koirat juoksevat naamiaisasut yllään ympäri taloa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat