Myrkyllisten hämähäkkien invaasio kaupunkiin Australiassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australia on tunnettu luonnostaan ja erityisesti lukemattomista ihmiselle myrkyllisistä eläimistään. Nyt Darwinin liepeillä sijaitseva Maningridan pikkukaupunki on joutunut myrkyllisten hämähäkkien yllättävän invaasion kohteeksi.

Kaupunkiin on ilmaantunut yllättäen jopa 25.000 vaarallista tarantella-lajin edustajaa. Tämä Mangrinda Diving Tarantula -laji löydettiin vasta muutama vuosi sitten, vaikka paikalliset aboriginaalit uskovat lajin olleen olemassa jo pitkään, ABC.net.au uutisoi.

Parhaillaan Queenslandin viranomaiset yrittävät keksiä miten kaupunki voisi hyötyä erikoisesta tilanteestaan. Maningridassa on tällä hetkellä yksi suurimpia tunnettuja tarantella-esiintymiä, josta esimerkiksi tutkijat ja lääketehtaat voivat jatkossa hyötyä. Hämähäkin purema ei sen sijaan ole mukava, sillä noin kuuden tunnin kuluttua puremasta uhri alkaa oksennella.