Sovellus muuttaa tietokoneen työpöydän Super Mario -peliksi

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuonna 1985 ilmestynyt Super Mario Bros. lukeutuu videopelien kiistattomiin klassikoihin. Se julkaistiin alun perin Nintendo Entertainment System -konsolille, mutta vuosien varrella pelistä on nähty lukuisia virallisia ja epävirallisia käännöksiä myös muille alustoille.

Screentendo-niminen sovellus tekee mistä tahansa tietokoneen työpöydästä Super Mario Bros. -pelin kentän.

Sovellusta esitellään Youtube-videolla, jossa Googlen logo muutetaan pelattavaan Super Mario -muotoon. Aaron Randallin luoma Screentendo on toistaiseksi vielä kehitysasteella, mutta sen lähdekoodin voi jo ladata miehen blogista.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat