21 Jump Street -hittielokuvasta tekeillä naisten versio

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jonah Hillin ja Channing Tatumin tähdittämässä 21 Jump Street -toimintakomediassa kaksi nuorekkaan näköistä poliisia soluttautuu peitetehtäviin amerikkalaiseen lukioon. 1980-luvun televisiosarjaan perustuva elokuva osoittautui menestykseksi.

Viime vuonna elokuva sai jatko-osan 22 Jump Street. Nyt Sony-tuotantoyhtiö suunnittelee tekevänsä spin off -elokuvan hittikomediasta. Uuden elokuvan päärooleissa seikkailevat miesten sijaan naispuoliset poliisit, jotka joutuvat edeltäjiensä tapaan soluttautumaan nuorten pariin.

The Hollywood Reporter -lehden mukaan elokuvan käsikirjoittajiksi on palkattu suositun Broad City -komediasarjan kirjoittajat Lucia Aniello ja Paul W. Downs.

Sony paljasti viime vuonna suunnittelevansa 21 Jump Street -elokuvan kolmatta osaa, jonka nimeksi tulisi tietenkin 23 Jump Street. Toistaiseksi on epäselvää, ovatko Channing Tatum ja Jonah Hill mukana. Sarjan kaksi ensimmäistä osaa ovat tuottaneet maailmanlaajuisesti yli 530 miljoonaa dollaria.