Beyoncesta tehtiin hervoton pilavideo – älä putoa tuoliltasi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin naisartisteihin lukeutuva Beyonce on ollut viime aikoina otsikoissa musiikkinsa sijaan lähinnä ulkomusiikillisissa merkeissä, kuten esimerkiksi yleisen ökyilyn ja lapsuuskuviensa merkeissä. Nyt hänestä on tehty hervoton musiikillinen pilavideo.

Monet muistavat vielä legendaarisen tiputanssin, joka on nyt yhdistetty suorastaan nerokkaasti Beyoncen konserttitaltioitiin.

Beyonce oli taannoin raskaushuhujen keskiössä jaettuaan sosiaalisessa mediassa kuvan, jonka uskottiin vihjaavan Beyoncen odottavan mahdollisesti toista lastaan. Toistaiseksi väitteet mahdollisesta perheenlisäyksestä ovat kuitenkin jääneet huhujen tasolle, sillä hänen vartalossaan ei ole näkynyt muutoksia.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat