CNN raportoi ISIS-lipusta Pride-kulkueessa – olikin dildoja ja anustappeja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänä viikonloppuna homoseksuaalit ja muut sukupuolivähemmistöt ovat marssineet Pride-kulkueissaan ja samalla saaneet juhlia näyttävästi Yhdysvaltojen päätöstä laillistaa homoliitot koko maan alueella. Aiheesta uutisoi näkyvästi myös maailmankuulu uutiskanava CNN.

CNN, YouTube
CNN, YouTube

CNN kertoi eräässä uutisraportissaan kuinka Lontoossa järjestetyssä Pride-kulkueessa oli nähty sateenkaarilippujen lisäksi myös ISIS-järjestön lippu. Asiasta huolestunut uutistoimitus käsitteli tapahtunutta pitkään ja haastatteli siksi jopa alan asiantuntijaa.

Toimitus ei kuitenkaan ollut huomannut, että todellisuudessa kyse oli jostain aivan muusta. Tarkemmin katsottuna ISIS-lippu oli nimittäin tehty mustalle pohjalle piirretyistä dildoista, anustapeista ja ruoskista.