Ellie Gouldingin asu sisältönsä konserttilavalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Ellie Goulding on esitelllyt muutamia kertoja upeaa bikinivartaloaan julkisuudessa, mutta hän pyrkii olemaan silti esillä pääasiassa musiikkinsa merkeissä. Nyt eräällä keikalla on sattunut pienimuotoinen kömmähdys.

Splash
Splash

Ellie oli nimittäin viikonloppuna keikalla Lontoossa, jossa hän nousi lavalle Hyde Parkissa järjestetyssä British Summertime -konsertissa. Popkaunottarella oli konsertissa niin kova vauhti päällä, että hänen musta mekkonsa petti kesken kaiken ja paljasti sisältönsä.

Ellie Goulding on myöntänyt olevansa herkkujen suurkuluttaja, mutta silti hän on onnistunut pitämään vartalonsa kahdehdittavan hyvässä kunnossa. Poptähti nauttii urheilusta ja etenkin juoksemisesta. Hehkeän kaunottaren seurasta ja esiintymisestä päästään nauttimaan kesällä myös Suomessa, sillä Goulding esiintyy Turun Ruissalossa järjestettävässä Ruisrockissa.

Splash
Splash
Splash
Splash