Jennifer Lawrence antavassa asussa – mutta mitä kasvoille tapahtui?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Unelmien pelikirja -elokuvasta parhaan naispääosan Oscarin voittanut Jennifer Lawrence lukeutuu Hollywoodin tämän hetken kysytyimpiin naistähtiin. Hänet nähdään pian valkokankaalla Nälkäpeli-sarjan viimeisessä osassa ja David O. Russellin ohjaamassa Joy-elokuvassa.

Splash
Splash

Eilen illalla Jennifer kuvattiin Tribecassa, jossa hän suuntasi illalliselle ystäviensä ja perheensä kanssa. Leffakaunotar oli pukeutunut antavaan mustaan asuun, jossa oli todella näyttävä kaula-aukko. Päähuomion varasti kuitenkin Jenniferin kasvot, jotka oli jostain syystä tuhrittu melkoiseen kuntoon. Supertähti ei välitä mitä muut hänestä ajattelevat, eikä sotku kasvoissa hidastanut hänen menoaan lainkaan.

Jennifer Lawrence kiinnitettiin äskettäin scifi-romanssiksi kuvailtuun Passengers-elokuvaan. Näyttelijätär tulee The Hollywood Reporter -sivuston mukaan pokaamaan roolistaan poikkeuksellisen ison summan rahaa. 20 miljoonan dollarin palkkion lisäksi tähti tulee ansaitsemaan jopa 30 prosenttia elokuvan tuottamasta voitosta. Passengers-elokuvan kuvaukset on määrä aloittaa syyskuussa.

Splash
Splash