Julkkiskissa etsii kotia – maailman kovaäänisin kehrääjä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Cambidgen löytöeläinkodissa on kissa, jonka kehräämisen erottaa helposti muiden joukosta. 12-vuotiaan Blueyn epäillään olevan maailman kovaäänisin kehrjääjä. Suloisen viirusilmän tuottaman äänen on mitattu olevan jopa 91 desibeliä.

Daily Mail -lehden mukaan Blueyn kehräys on jopa neljä kertaa kovaäänisempää sen lajitovereiden. Eläinlääkäri on epäillyt, että kissan heikentynyt kuulo on vaikuttanut siihen, että kehräämisen volyymi on kasvanut. Reipas ja ystävällinen kissa etsii nyt itselleen uutta kotia.

Löytöeläinkodin hoitajat ovat sitä mieltä, että kovaääninen kehrääminen tekee Blueystä erityisen. Hoitajat eivät usko kovaäänisen kehräämisen olevan este sille, etteivätkö ihmiset kiinnostuisi adoptoimaan kissaa. Blueyn on kehuttu olevan hurmaava persoona, jonka omaperäinen kehrääminen tekee siitä entistäkin rakastettavamman.