Maailman rumin koira 2015 valittiin – ei mikään komistus!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukemattomien kauneuskilpailujen lisäksi ympäri maailmaa kisaillaan joskus myös rumuudesta. Näin ainakin koirien parissa, sillä Maailman rumin koira -kilpailua on käyty jo vuosia. Tämän vuoden finaali kisattiin eilen, ja kyseenalaiseksi voittajaksi valittiin Quasi Modo.

Floridalaisen Virginia Sayren omistama Quasi Modo kärsii sairaudesta, jonka takia sen ulkomuoto on poikkeuksellinen. Koira on ulkomuotonsa johdosta saanut myös nimensä Notre Damen kellonsoittajan mukaan. Kalifornian Petalumassa järjestetyssä finaalissa toiseksi sijoittui Jason Wurtzin lemmikki Rambo ja kolmanneksi Cathy Kennedyn koira Prescious.

Maailman rumin koira 2015 Quasi Modo, Kuva: Splash
Maailman rumin koira 2015 Quasi Modo, Kuva: Splash
Maailman rumin koira 2015 Quasi Modo, Kuva: Splash
Maailman rumin koira 2015 Quasi Modo, Kuva: Splash
Splash
Rambo-koira, Splash
Splash
Prescious-koira, Kuva: Splash