Mallikaunotar otti haasteen vastaan – söi KILON burriton kerralla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni saattaa kuvitella, että hoikat tytöt eivät syö kunnolla. Malli Nela Zisser näyttää tämän mielikuvan todella vääräksi osallistuessaan hurjaan syöntikilpailuun. Zisser ahmii videolla kilon kokoisen burriton huikean nopeasti.

Zisser on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa hän ottaa osaa 1kg Mad Mex Big Burrito Challenge -nimellä kulkevaan syöntihaasteeseen, jossa osallistujan täytyy syödä kilon kokoinen burrito mahdollisimman nopeasti. Zisser aloittaa haasteen hymyssäsuin ja alkaa syömään burritoa hurjaa tahtia.

Nainen ahmii videolla ison burriton nopeasti ilman pureskelutaukoja. Lopuksi malli vielä kauhoo kääreeseen pudonneet täytteet suuhunsa ja viimeistelee annoksen. Aikaa syömiseen kului vain minuutti 44 sekuntia, ja katsoja voikin vain ihmetellä, että mihin se kaikki ruoka katosi.