Michelle Lewin viilensi itseään Miamissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venezuelalainen fitness-malli Michelle Lewin on yksi maailman seuratuimmista fitness-malleista. Playboy-lehdessäkin poseeranneen kaunottaren takapuoleen painottuvia kuvia katselee sosiaalisissa medioissa yhteensä yli viisi miljoonaa käyttäjää.

Splash
Splash

Michelle laihdutti aikoinaan kymmeniä kiloja ja nousi samalla fitness-alan supertähdeksi. Eilen hänet kuvattiin – jälleen kerran – treenaamassa puistossa Miamissa, jota hellii parhaillaan helleaalto. Siksi Michelle päätti viilentää itseään teatraalisesti kaatamalla juomapullosta vettä päälleen.

27-vuotias Michelle ”La Cuerpa” Lewin ehtinyt verrattain lyhyellä urallaan poseerata jo esimerkiksi Playboyn Venezuelan version kansikuvassa. Hän on myös fitness-maailman kuumimpia nousevia tähtiä, ja paparazzit tunnistavat näyttävän kaunottaren minne hän meneekin.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash