Näin tyylikkäästi koira voi autossa matkustaa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Floridassa liikenteen seassa pujotteli pienikokoinen avoauto, joka kiinnitti ohikulkijoiden huomion. Etupenkkien takana nimittäin istuskeli valtavan kokoinen koira, joka nautti täysin rinnoin viilentävästä autokyydistä.

Eräs sivullinen kuvasi näyn videolle ja julkaisi sen netissä. Huvittavalla videolla käy ilmi, että auton rättikattoa oli jouduttu tuunaamaan, jotta koira mahtuisi kyytiin. Koiraa ei näyttänyt ylimääräinen ilmareikä katossa haittaavan, päinvastoin.

Penkkien takana oleva tila oli kuin koiralle tehty ja se nautti tuulenvireestä turkki hulmuten. Onnettomuustilanteessa koiran paikka ei varmasti olisi kaikista turvallisin. Koiranomistajat olivat tehneet erikoisen ratkaisun saadakseen hännänheiluttajansa mukaan kyytiin.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat