Ahne bokseri keskeytti nuoremman kouluttamisen – namit tänne!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet koirarodut ovat todella kovasti herkkujen perään ja tekisivät niiden vuoksi mitä tahansa. Ruoalle persoja koiria onkin monesti helppo opettaa, koska ne todella haluavat herkun omistajaltaan.

Erään pikkubokserin kouluttaminen näyttää kuitenkin melko vaikealta vanhempien kaverusten vaikeuttaessa tilannetta vierestä. YouTubeen on julkaistu hauska video, jossa kolmen bokserin omistaja koittaa kouluttaa pienen naksun avulla bokserinpentua. Omistaja pyytää pentua istumaan ja on antamassa sille palkintoa, kunnes vanhempi bokseri puuttuu tilanteeseen.

Vanhempi bokseri istuu malttamattomana vieressä ja odottaa, että hänen vuoronsa tulisi. Se ei näytä tulevan kuitenkaan niin nopeasti kuin koira haluaisi, joten se ryhtyy tuumasta toimeen. Se työntää todella päättäväisesti pennun monta kertaa päästä tassullaan taaksepäin. Videon kuvannut nainen purskahtaa nauramaan eikä voi uskoa näkemäänsä. Koiran ahneus ja hauska käytös taisi yllättää omistajat täysin.