Dalai Lama piti hauskaa jättifestareilla – odottamaton näky Glastonburyssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Glastonbury Festival on yksi maailman suurimpia ja tunnetuimpia festivaaleja, jossa ollaan totuttu supertähtien esiintymisiin ja vierailuihin. Tänä vuonna vuorossa oli kuitenkin vieras, jollaista ei edes Glastonburyssa ole kovin usein nähty, kun Dalai Lama vieraili festareilla.

Somersetissa sijaitsevalla Worthyn maatilalla järjestetyn jättifestarin vieraat loksauttivat varmasti leukansa, kun he huomasivat, että Tiibetin hengellinen johtaja Dalai Lama nautti festaritunnelmasta hauskasti t-paita päänsä päällä.

Nobelin rauhanpalkinnon saanut mies näytti valokuvien perusteella nauttivan festaritunnelmasta oikein hyvin. Hän ei ollut paikalla kuitenkaan vain juhlimassa, sillä Dalai Lama piti puheen, jossa hän vetosi muun muassa ilmaston puolesta.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash