Idiootti hyppäsi uivan hirven selkään – kaverit kuvasivat videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Olemme nähneet monien eläinten ottavan toisiltaan kyytejä reppuselässä, mutta se ei tarkoita sitä, että ihmisten olisi hyväksyttävää hypätä luonnossa elävien villieläinten selkään. YouTubessa leviää jälleen yksi melko räikeä tapaus, jossa tekijä ei ymmärrä kiusaavansa eläintä.

Wolftracker TV on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa miesporukka jahtaa veneellä vedessä uivaa hirveä. Hirvi näyttää uivan miehiä pakoon minkä jaloistaan pääsee, mutta miehet ottavat sen nopeasti veneellä kiinni.

Yksi miehistä hyppäsi hirven päälle ratsastamaan sillä. Mies näyttää olevan hirven selkään liian painava ja hirvi yrittää kannatella päätään veden pinnalla. Hirvi kääntyykin heti rantaa kohti ja miehen pudottua kyydistä menee nopeasti matalammalle, jossa sen jalat yltävät pohjaan. Wolftracker TV kertoo videon kuvauksessa, että tapauksesta on jo ilmoitettu viranomaisille.