Mies tuunasi ruohonleikkurinsa – leikkausaika lyheni puoleen

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kesällä on mukavaa tehdä erilaisia pihatöitä ja kunnostaa omaa puutarhaansa. Vaikka ei olisikaan viherpeukaloista taitavin, eräs askare kuuluu kaikkien pientenkin pihojen omistajien arkiaskareisiin.

Ruohon leikkaamista ei pysty väistelemään ja se täytyy tehdä tasaisin väliajoin nautti siitä tai ei. YouTube-videolla nähdään erään miehen tuunaama ruohonleikkuri, jonka avulla hän saa siistittyä ison pihansa nurmikentän kaksi kertaa nopeammassa ajassa kuin tavallisella leikkurilla. Mies on kiinnittänyt päältäajettavan ruohonleikkurinsa perään kaksi lykättävää leikkuria.

Mies ajaa nurmikon nopeutetulla videolla vauhdikkaasti tekemällä siistiä jälkeä aina leveä kaistale kerrallaan. Keksintönsä avulla mies säästää runsaasti aikaa ja vaivaa, ja näyttää olevan itsekin suhteellisen ylpeä ruohonleikkuristaan.