Miksi isokokoiset tytöt eivät saisi pukeutua bikineihin?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

22-vuotias videobloggaaja Loey Lane päätti avata YouTube-kanavallaan keskustelun 345.000 seuraajansa kanssa siitä, miksi isokokoiset tytöt eivät saisi pitää bikinejä. Lane on saanut miljoonia katseluita videoilleen ja huomannut, että eniten klikkauksia saavat videot, joissa naisella on bikinit yllään.

Lane kertoo saavansa videoihinsa paljon ristiriitaisia kommentteja ja kärkkäitä mielipiteitä, joiden mukaan moni ei pidä kauniina sitä, että isokokoisella tytöllä on paljastava asu yllään. Kommentoijat ovat kertoneet tunteneensa olonsa epämukavaksi nähdessään niin paljon paljasta ihoa ja osa oli jopa sitä mieltä, että Lane yrittää promotoida ylipainoa hyvänä asiana.

Loey Lane vastaa osuvasti uudella videollaan ilkeisiin kommentteihin, joita hän on saanut pukeuduttuaan bikineihin. Lane on sitä mieltä, että kenenkään ihmisen ei tulisi muiden antaa päättää sitä, miten he saavat pukeutua. Lane huomauttaa myös, että hoikkia tai fyysisesti hyvässä kunnossa olevia ei koskaan huomauteta niukasta pukeutumisesta vaikka se saisi isompikokoisten olon epämukavaksi.

I turn 22 in a little over an hour, and I've never been so thrilled to look back at a year of my life. 21 was so good to me. My whole world changed this year. I began working for myself and turned my hobby into my job. I became a better daughter, wife, sister and friend. Speaking of which, I met the best friends I've ever had in my life and eliminated the negative people I'd been afraid to let go of for so long. I've been honest with myself and changed the parts of my life I didn't feel comfortable with. I've embraced all the rest. I'm very certain now of who I am as a person, and I like her a lot. I'm happy, I'm thankful, and I am proud of what I'm using my time on earth for. I'll never forget how I feel in this moment, and I am so ready to be 22.

Kuva, jonka Loey Lane (@loeybug) julkaisi