Nicole Scherzinger bikineissä Kreikassa – mutta mitä tapahtui silmälle?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatar Nicole Scherzinger on ollut jo vuosien ajan on-off -suhteessa formulakuljettaja Lewis Halmiltonin kanssa. Nicole paljasti taannoin rankan menneisyytensä kertomalla sairastaneensa uransa alkuvaiheessa bulimiaa peräti kahdeksan vuoden ajan, kunnes hän parantui.

Parhaillaan Nicole lomailee Kreikassa, jossa hänet kuvattiin Mykonosissa sijaitsevassa hotellissa. Paparazzi huomasi yllättäen bikinikaunottaressa myös oudon yksityiskohdan, sillä Nicolella oli selvästi havaittavissa oleva musta silmä.

Nicole Scherzinger, eli Nicole Prescovia Elikolani Valiente Scherzinger, syntyi Havaijilla vuonna 1978. Neito oli monta vuotta Pussycat Dolls -yhtyeen päälaulaja, kunnes bändi laittoi pillit pussiin. Sittemmin hän on rakentanut itselleen soolouraa ja esiintynyt TV-ohjelmissa, kuten X Factor -ohjelman tuomarina.

Splash
Splash
Splash
Splash