Lempeyden perikuva? Pitbull kaveerasi linnunpoikasten kanssa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalainen koiranomistaja on julkaissut netissä videon, jossa hän päästi Jules nimisen pitbullin kalkkunan poikasten aitaukseen. Kuten arvata saattoi, pienet linnunpoikaset pelästyivät suurta koiraa ja juoksivat hädissään seinän viereen turvaan.

Onneksi Julesilla ei ollut pahat mielessä ja se lähestyi poikasia varoen. Äidillisesti käyttäytynyt koira nuuhkaisi yksitellen poikasia ja sitten istahti maahan. Ei mennyt aikaakaan, kun poikaset tunsivat olonsa turvalliseksi ja alkoivat hyppiä koiran päälle.

Lopulta joukko poikasia tepasteli koiran selän päällä ja tökkivät sitä nokillaan. Videon perusteella vaikuttaa siltä, että Jules on lempeyden perikuva, joka ei tekisi pahaa kärpäsellekään. Näillä pienillä kalkkunoilla on erinomainen vahtikoira huolehtimassa niiden turvallisuudesta.