Sonic-siilipelistä tehtiin tosielämän versio

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Videopeliyhtiö Segan Sonic-maskotista ei tullut aivan Super Marion kaltaista supertähteä, mutta hahmo on seikkaillut kymmenissä suosikkipeleistä vuodesta 1991 lähtien. Supernopean ja sinisen Sonicin on tarkoitus esittää siiliä.

Hahmo ei juurikaan näytä tosielämän piikikkäiltä tuhisijoilta. Mashable-sivuston tuore video tarjoilee eräänlaisen tosielämän version Sonic the Hedgehog -pelistä. Sinisen Sonic-siilen sijaan pelin maailmassa seikkailee nyt aivan tavanomainen lemmikkisiili Elvis. Aivan esikuvansa kaltaisiin nopeauksiin Elvis ei pääse, mutta se ei kekseliäästi toteutetulla videolla menoa haittaa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat