Barack Obama tylytti aktivistia Valkoisessa talossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Presidentti Obama piti tapahtuman Valkoisessa talossa juhlistaakseen L.G.B.T. Pride -kuukautta, ihmisten tasa-arvoisuutta ja seksuaalivähemmistöjen oikeuksia. Obama tuli erään aktivistin keskeyttämäksi pitäessään vierailleen puhetta, mutta selvitti tilanteen rauhallisesti.

Aktivisti Jennicet Gutiérrez keskeytti juuri puheensa aloittaneen Obaman huutamalla hänen puheensa päälle. Muut vieraat kääntyivät nopeasti transseksuaalista aktivistia vastaan ja he alkoivat kannustamaan Obamaa toistelemalla hänen nimeään.

Obama hoiti tilanteen varmoin ja rauhallisin ottein ja muistutti Gutiérreziä siitä, että hän on presidentin talossa. Obama myös neuvoi aktivistia kunnioittamaan sitä, että hänet on kutsuttu tilaisuuteen vieraana. Aktivisti ei lopettanut presidentin päälle puhumista, minkä vuoksi hänet saatettiin The New York Times -lehden mukaan pois Valkoisesta talosta.