Hotellin omistaja pakotti palomiehet riisumaan – syytti varkaiksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Palolaitos sai äskettäin ilmoituksen tulipalosta hotellissa Cabo San Lucasissa, Meksikossa. Nopeasti toimineet palomiehet onnistuivat saamaan tilanteen haltuunsa ja suurimmilta tuhoilta vältyttiin. Palon sammuttamisen jälkeen hotellin omistaja lähestyi palomiehiä.

Sen sijaan, että hän olisi kiittänyt palomiehiä tulen sammuttamisesta, alkoi hän syyttää palomiehiä varkaudesta. Metro-lehden mukaan paikalle sattuneet viranomaiset eivät kyenneet ratkaisemaan tilannetta ja lopulta palomiehet joutuivat riisumaan varusteensa osoittaakseen, etteivät he olleet varkaita.

Tilanteesta kuvattu video on saanut katsojat hämilleen. Kuten arvata saattaa, olivat hotellin omistajan syytökset turhia, sillä keneltäkään palomiehistä ei löytynyt varastettuja tavaroita. On hotellin omistajan kannalta toivottavaa, ettei rakennuksessa syty jatkossa tulipaloja, sillä nöyryytyksen jälkeen palomiehet tuskin pitävät jatkossa kiirettä paikalle.