Duetosta raju floppi – Iggy Azalea syyttää Britney Spearsia

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australialainen naisräppäri Iggy Azalea on pahoittanut mielensä Pretty Girls -kappaleensa floppaamisesta. Azalean ja Britney Spearsin duetto ei noussut listahitikisi ja räppäri kokee, että Spears on syyllinen kappaleen huonoon menestykseen.

Pretty Girls -kappaleen julkaisemisen jälkeen Iggy Azalea olisi ollut valmis markkinoimaan kappaletta kaikin mahdollisin keinoin. Räppäri halusi, että hän ja Britney esittäisivät kappaletta yhdysvaltalaisissa tapahtumissa ja molemmat panostaisivat kappaleen markkinoimiseen mediassa, etenkin radiossa. Britney on ollut liian kiireinen keskittyäkseen kappaleen markkinoimiseen ja Iggy kokee, että se on syy kappaleen floppaamiseen.

Vaikka Pretty Girls -musiikkivideo on kerännyt Youtubessa yli 78 miljoonaa katselukertaa, on kappaleen kuunteleminen muissa palveluissa jäänyt vähäiseksi. Radiokanavat eivät ole ottaneet kappaletta soittolistoilleen ja listasijoitus on alkanut hiljalleen laskea. Iggy on ollut pettynyt kappaleen huonoon menestymiseen, sillä hän odotti siitä tulevan valtava megahitti.