Mies kokeili korkokenkiä päivän – ei enää aliarvioi naisia!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet naiset joutuvat käyttämään päivittäin korkokenkiä, vaikka ne eivät kovin miellyttäviltä muutaman tunnin käytön jälkeen tuntuisikaan. BroBible on julkaissut videon, jossa Brandon Cohen kokeilee, miltä työpäivä naisten kengissä tuntuu.

Cohen halusi ymmärtää, miksi naiset valittavat niin paljon korkokenkien sattumista jalkoihin. Hän halusi päivänsä dokumentoinnilla todistaa, millaisia nynnyjä naiset ovat ja selvitä päivästään korkokengät jaloissa voittajana, mutta asiat eivät sujuneetkaan ihan odotetulla tavalla.

Cohen kertoi jalkoihinsa sattuvan jo kun hän pääsi kotiovestaan ulos. Päivä auttoi miestä ymmärtämään, miksi auton parkkeeraaminen aina oven lähelle on tärkeää. Epämiellyttävyyttä päivään toi lisää myös lasten ja kodittomien ilkeät kommentit nähdessään naisten korkokengillä kävelevän miehen.