Moottoripyörä nokkakolarissa paloauton kanssa – kypäräkamera tallensi

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhä useammat ajoneuvonsa kanssa tien päälle lähtevät varustautuvat matkaansa kojelauta- tai kypäräkameroiden kanssa. Toisinaan nämä kamerat tallentavat liikenteessä tapahtuvia onnettomuuksia, jotka päätyvät myöhemmin Youtubeen kaikkien nähtäville.

Youtube-käyttäjä Jesse Lopezin tuoreella videolla nähdään raju onnettomuus, jonka hänen kypäräkameransa taltioi.

Mies oli ajamassa ystävänsä kanssa moottoripyörällä Etelä-Kalifornian Glendoran vuoristoseudun läpi kulkevalla tiellä, kun hän joutui yhteentörmäykseen vastaan tulevan paloauton kanssa. Jesse Lopez selvisi rankan näköisestä onnettomuudesta ehjin nahoin. Miehen mukaan hän ei muista onnettomuudesta mitään, mutta koko tilanne tallentui hänen kypäränsä kameran muistikortille.