Pussycat-Nicole esitteli bikinivartalonsa – ja kyllä kelpasikin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kovia sekä siviilissä että artistina kokenut laulajatar Nicole Scherzinger on ollut jo vuosien ajan on-off -suhteessa formulakuljettaja Lewis Halmiltonin kanssa. Tällä hetkellä julkkispari ei ilmeisesti ole yhdessä. Nicole nimittäin lomailee parhaillaan aivan toisessa seurassa.

Splash
Splash

Nicole nauttii olostaan Kreikan Mykonosissa, jossa hän uskaltautui viikonloppuna kokeilemaan rantavedessä pulikoimista. Samalla hän pääsi esittelemään jälleen upeaa bikinivartaloaan. Pari päivää aiemmin kuvattu musta silmä oli aurinkolasien peitossa.

Nicole Scherzinger, eli Nicole Prescovia Elikolani Valiente Scherzinger, syntyi Havaijilla vuonna 1978. Neito oli monta vuotta Pussycat Dolls -yhtyeen päälaulaja, kunnes bändi laittoi pillit pussiin. Sittemmin hän on rakentanut itselleen soolouraa ja esiintynyt TV-ohjelmissa, kuten X Factor -ohjelman tuomarina. Nicole paljasti taannoin rankan menneisyytensä kertomalla sairastaneensa uransa alkuvaiheessa bulimiaa peräti kahdeksan vuoden ajan.

Splash
Splash
Splash
Splash