Petri Nygård elokuvaurastaan Staralle: ”Ei ole vielä kiveen kirjoitettu”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Satumaa-tuplasinglensä äskettäin julkaissut Petri Nygård ehti keikkakiireiltään kertoa kuulumisiaan Staralle. Kesäfestareita parhaillaan aktiivisesti kiertävä räppäri kaavailee jo uransa laajentamista musiikista toisenlaisiin kuvioihin.

Taannoin julkisuuteen vuoti tieto, että Petri Nygård on mukana elokuvaprojektissa, josta ei kuitenkaan olisi vielä saanut kertoa. Räppäri vahvisti Staralle, että leffaura on tosiaan alkamassa, mutta oli muuten projektistaan vielä melko vähäsanainen.

– Tekeillä on, ja käsikirjoitusta tehdään. Mitään muuta ei ole vielä kiveen kirjoitettu, eikä haluttais puhua siitä vielä mitään. Siitä en sano mitään muuta kuin että haluan tehdä elokuvia, ja sitä mä olen tähänkin mennessä sanonut, Petri Nygård kierteli.

Samalla suosikkiartisti kuitenkin paljasti, että ura näyttelijänä tai televisiotähtenä kiinnostaa häntä artistiuransa lisäksi.

– Kyllä kiinnostaa. En osaa niin pitkälle sanoa, että haluaisin puhua mistään näyttelijäurasta tai semmoisesta. Mä haluaisin tehdä nyt tuon ensimmäisen ja katsoa, että millainen se on. Nyt siitä ei viitsi vielä muuta kuin unelmoida. Olen aina ajatellut, että voin tehdä mitä vaan ja musta on mihin tahansa, ihan vaikka televisioon ja mihin tahansa.

– Periaatteessa voisin tehdä ihan juontohommiakin, kunhan muokkaan sen omanlaisekseni. Joskus joku väläytteli, että 2000-luvun Uuno Turhapuro -saagaa jatkettaisiin. Vähän kuten olen jo noilla mun musavideoillakin Las Vegasissa, Pattayalla, lomalla ja avaruudessa. Mä voin olla missä vain. On se näyttelijäura mielessä käynyt, mutta nyt on niin aikaista vielä.