Upea tatuointitrendi leviää nopeasti – mummotkin innoissaan!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Turkkilainen tatuointitaiteilija Eva Krbdk on julkaissut Instagramissa valokuvia toimeksiannoistaan. Yksi neitokaisen bravuureista on ristipistotatuoinnit, jotka näyttävät siltä kuin kuva olisi langoin ommeltu ihoon kiinni.

Mummomaiset ristipistotyöt ovat löytäneet tiensä tatuointimaailmaan ja vaikuttaisi siltä, että ne ovat tulleet jäädäkseen. Ristipistokäsitöitä harrastaville ristipistotatuointi on erinomainen valinta. Kuten käsitöissä, myös tatuointia tehdessä vaaditaan erityistä tarkkuutta, jottei kuva muutu epäselväksi.

Kuvien perusteella Eva Krbdk on ainakin ristipistotatuointien raudankova ammattilainen. Voisi luulla, että nämä tatuoinnit saisivat myös isoäidiltä siunauksen.

#crossstitch #crossstitchpattern #etamin #kanaviçe

Kuva, jonka Eva (@evakrbdk) julkaisi

#crossstitchpattern #elephantcrossstitch #etamin #kanaviçe #evakrbdk #daftarttattoo #ankaratattoo

Kuva, jonka Eva (@evakrbdk) julkaisi

Kaneviçe buluşması #crossstitchpattern #etamin #kanaviçe #daftarttattoo #ankaratattoo #evakrbdk

Kuva, jonka Eva (@evakrbdk) julkaisi

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat