Vanhukset lähtivät festareille – taisi jäädä viimeiseksi kerraksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huvittavista nettivideoista tunnettu Funny or Die -kanava on julkaissut videomateriaalia vanhusten festivaaliretkestä. Vanhukset olivat saaneet tehtäväkseen vierailla vuotuisessa Bonnaroo Music and Arts Festival -tapahtumassa Tennesseessä.

Vanhukset olivat päättäneet juhlia neljä päivää nuorten kanssa festareilla ilman ennakkoluuloja. Isoäidit ja isoisät jutustelivat muiden juhlijoiden kanssa ja nauttivat festivaaliesiintyjien keikoista. Vaikka juhlat eivät selväsitkään olleet vanhusten mieleen, suhtautuivat he tapahtumaan avoimin mielin.

Vastoin tapojaan vanhukset valvoivat myöhään ja vierailivat muun muassa Silent Discossa. Nuorisoa seniorien läsnäolo vain huvitti. Videon perusteella vanhuksilla oli vähintäänkin mielenkiintoinen Bonnaroo-kokemus. Hauskoista festareista huolimatta tätä vanhusjoukkoa tuskin nähdään juhlilla ensi vuonna.