Suomalaisturistien pakkohankinta – vedenpitävä vyölaukku!

Matkailu Viihdeuutiset · Annika Kela

Yritteliäs naiskaksikko on keksinyt tuotteen, joka pitää uimarin henkilökohtaiset tavarat kuivana ja turvassa uintiretken ajan. Kristina Oliver ja Emily Gayton ovat kehitelleet vesitiiviin vyö- ja käsilaukkusarjan, joka mahdollistaa sen, ettei uimarin enää tarvitse jättää tavaroitaan vartioimatta.

Swymbag-tuotesarja sisältää useita laukkuja, joita vedessä temmeltävät voivat pitää mukana. Naisten mukaan vyölaukku on suunniteltu erityisesti kuntouimareille, sillä sen kanssa on kaikista helpoin uida vedessä.

Swymbag on erinomainen hankinta henkilölle, joka pelkää tavaroidensa katoavan rannalta uintiretken aikana. Oliver ja Gayton muistuttavat, että laukut soveltuvat myös muuhun käyttöön. Tavarat ovat turvassa Swymbag-laukuissa kaikissa niissä tilanteissa, joissa vedelle ja kosteudelle altistuminen on väistämätöntä, esimerkiksi kaatosateen yllättäessä.