Kuuma amerikkalaistulokas Caitlin O’Connor bikinikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Caitlin O’Connor on amerikkalainen malli ja näyttelijätär, joka on useimmille suomalaisille varmasti vielä melko tuntematon nimi. Neitokainen on näytellyt muun muassa sarjoissa kuten Entourage ja Tumbleweed, mutta parhaillaan hän tekee uraa mallina.

Caitlin nähdään Southpaw-elokuvassa Jake Gyllenhaalin ja 50 Centin rinnalla. Vaaleahiuksinen mallikaunotar kuvattiin eilen poseeraamassa bikinikuvauksissa Malibun rannalla.

Nousujohdanteista uraa tekevä Caitlin O’Connor on poseerannut aikaisemmin lehtien, kuten Sports Illustrated, FHM ja Maxim sivuilla. Neitokainen on esiintynyt myös muun muassa Taylor Momsenin, Chris Brownin, Simple Planin ja Yelawolfin musiikkivideoilla.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash