Tältä isä-Kardashian näyttää naisena – Brucesta tuli Caitlyn Jenner

Viihdeuutiset · Stara.fi

Olympiamitalistina ja myöhemmin realitytähtenä tunnettu Bruce Jenner poseerasi äskettäin Caitlyn Jenner -nimisenä naisena lehden kannessa. Sukupuolensa korjannut olympiaurheilija on ilmoittanut julkisesti olevansa kiinnostunut tekemään elämästään myös realitysarjaa.

Eilen Caitlyn Jenner kuvattiin New Yorkissa, jossa hän näyttäytyi kuvaajille naisena vartaloanuolevassa leopardiasussa.

TMZ-viihdesivuston mukaan Jenner on ilmaissut halukkuutensa televisiosarjassa esiintymiseen yhdessä poikiensa Brodyn, Brandonin ja Burtin kanssa. Bruce on vuosien ajan ollut osa Keeping Up With The Kardashians-realitysarjaa, sillä hän oli naimisissa perheenäidin Kris Jennerin kanssa.

Caitlyn Jennerinä julkisuuteen astumisen myötä entinen Bruce rikkoi Instagramin ennätyksen, sillä hän sai miljoona seuraajaa neljässä tunnissa. Edellisen ennätyksen haltija oli Yhdysvaltojen presidentti Barack Obama, joka sai miljoona seuraajaa viidessä tunnissa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat