Colors Festival julkisti päiväkohtaista ohjelmistoaan

Festarit · Stara.fi

Helsingin Kaapelitehtaalla 10. – 12. heinäkuuta järjestettävän Colors Festivalin päiväkohtaisen esiintyjälistan ensimmäiset nimet on julkistettu. Samalla tapahtuman tuotantotiimi kertoi kohtaamistaan tuotannollisista haasteista.

– Festivaalin työryhmä on tehnyt erittäin kuumeisesti viime viikot töitä vastatakseen teknisen tuotannon haasteeseen, joka on johtanut festivaalin järjestämisen osalta tilanteeseen, jossa emme ole voineet tai saaneet lupaa julkaista esiintyjiä, tiedotteessa kerrotaan.

Perjantaina trancen ystäville on luvassa erityinen ilta, kun tapahtumassa esiintyvät muun muassa Dash Berlin, Markus Schulz, Paul van Dyk ja house-legenda Erick Morillo. Lauantaina lavalla nähdään esimerkiksi Chicane, Camilo Franco ja Deep Dish. Sunnuntain päätösbileissä esiintyvät muu Orkidea, Ferry Corsten ja Basement Jaxx.

Lisäykset esiintyjälistaan ovat vielä mahdollisia, sillä neuvottelut joidenkin artistien kanssa ovat edelleen kesken. Tapahtuman esiintyjälistalla tapahtui samalla muutoksia, joita tuotantotiimi myös kommentoi.

– Suunnitteluprosessin yhteydessä on tehty tuotannollinen virhearvio ulkoesiintymislavan ja ulkoalueen toimivuudesta, kapasiteetista ja sen vaikutuksista festivaalialueeseen, sen ympäristöön, melulupiin ja asukkaisiin. Tämän johdosta tapahtuman esiintyjien osalta on muodostunut merkittäviä päällekkäisyyksiä, sillä emme ole pystyneet toteuttamaan esiintyjien vaatimuksia kuin yhden päälavan osalta, tiedotteessa kerrotaan.

– Valitettavasti kaikkien artistien kanssa sopuun ei ole päästy esiintyjien aikataulujen ollessa kesäsesongilla erittäin tiiviit. Colorsin tuotanto pahoittelee virhearvioinnin aiheuttamaa tilannetta, joka tarkoittaa joidenkin artistien poisjäämistä ja siirtoa tulevaisuuteen, josta tiedotetaan erikseen.

Kaapelitehtaan sisätiloihin rakennetaan kaksi esiintymislavaa, joiden lisäksi ulkona päästään nauttimaan Stara Loungessa kylmistä juomista ja lämpimästä terassitunnelmasta. Festivaalilla on mukana myös Ibizan legendaarinen Space-klubi, joka tekee nyt ensimmäistä kertaa yhteistyötä pohjoismaisen festivaalin kanssa. Space valittiin viime vuonna maailman parhaaksi klubiksi, ja se houkuttelee vuosittain kymmeniä tuhansia kävijöitä.

Tapahtuman liput ovat myynnissä Lippupisteessä ja Tiketissä. Lippujen lisätiedot päivitetään lipunmyyntipisteisiin. Tapahtuman ovimyyntiin jätetään kiintiö päiväkohtaisia lippuja, sekä pieni erä kahden ja kolmen päivän lippupaketteja. Tapahtuman ikäraja on 18.Perjantai 10.7.2015 klo 18-04

ALY & FILA
DASH BERLIN

DAVE STORM

ERICK MORILLO

JORDAN SUCKLEY

MARKUS SCHULZ

MERIMELL

PAUL VAN DYK

SUPER8 & TAB

MOBSTARR

NUANCE

UPI

Lauantai 11.7.2015 klo 18-02


CAMILO FRANCO

CHICANE (Live)

DEEP DISH

PHOTOGRAPGER

AKIZEH

DNA

KAJIS

SYMON &JAY

TAIVAL

Sunnuntai 12.7.2015 klo 18-00


BASEMENT JAXX

FERRY CORSTEN

ORKIDEA (Live)