Rocktähti pidätettiin raiskauksesta epäiltynä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina Suomessa on puhuttu paljon seksuaalisesta väkivallasta ja niiden rangaistuksista. Yhdysvalloissa rocktähti Deen Castronovo pidätettiin äskettäin epäiltynä raiskauksesta. Castronovo tunnetaan Journey-yhtyeen rumpalina.

TMZ-julkaisun mukaan mahdollinen raiskaus tapahtui Oregonin osavaltiossa aiemmin kesäkuussa, kun rumpalin epäillään raiskanneen oman vaimonsa.

Alunperin Deen Castronovo pidätettiin vaimonsa pahoinpitelystä, mutta rikosepäilyihin on tarkemmissa tutkimuksissa lisätty raiskaus, seksuaalinen ahdistelu ja laittoman aseen käyttäminen. Castronovo ei ole päässyt takuita vastaaan vapaaksi, sillä häntä säilytetään oikeudenkäyntiin saalla Marion Countyn vankilassa.

Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat