Emily Ratajkowski nautiskeli auringosta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen Emily Ratajowski on yksi tämän hetken kysytyimmistä huippumalleista, eikä kulu montaakaan viikkoa ilman että kaunotar poseeraisi näyttävissä kuvissa. Tähti nähtiin taannoin myös valkokankaalla Entourage-elokuvassa.

Emily Ratajkowski on nauttinut helteistä riisumalla turhaa vaatetusta pois. Tähti jakoi Instagramissa otoksia, joissa hän ottaa aurinkoa niukat leopardikuvioiset bikinit päällään. Selfieiden lisäksi tähti nähdään W Magazine -lehden tuoreista kuvaussessioista peräisin olevassa otoksessa.

Entourage-elokuvan lisäksi Emily Ratajkowskin näyttelijäntaitoja on päästy seuraamaan myös viime vuonna ilmestyneessä Gone Girl -elokuvassa. Näytteleminen selvästi kiinnostaa mallia enemmänkin, sillä hänet on kiinnitetty myös We Are Your Friends -elokuvan naispäärooliin.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat