Emily Ratajkowski nautiskeli auringosta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen Emily Ratajowski on yksi tämän hetken kysytyimmistä huippumalleista, eikä kulu montaakaan viikkoa ilman että kaunotar poseeraisi näyttävissä kuvissa. Tähti nähtiin taannoin myös valkokankaalla Entourage-elokuvassa.

Emily Ratajkowski on nauttinut helteistä riisumalla turhaa vaatetusta pois. Tähti jakoi Instagramissa otoksia, joissa hän ottaa aurinkoa niukat leopardikuvioiset bikinit päällään. Selfieiden lisäksi tähti nähdään W Magazine -lehden tuoreista kuvaussessioista peräisin olevassa otoksessa.

Entourage-elokuvan lisäksi Emily Ratajkowskin näyttelijäntaitoja on päästy seuraamaan myös viime vuonna ilmestyneessä Gone Girl -elokuvassa. Näytteleminen selvästi kiinnostaa mallia enemmänkin, sillä hänet on kiinnitetty myös We Are Your Friends -elokuvan naispäärooliin.