Maailman tyylikkäimmät kaksivuotiaat? Tytöillä pettämätön tyyli

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kahdella kaksivuotiaalla kalifornialaistytöillä on vaatekaapissaan vakuuttava määrä muotisuunnittelijoiden luomuksia. Ei ole ihme, että kahdesta tyylitaiturista on tullut nettijulkkiksia, sillä tytöistä otetut muotikuvat ovat riemastuttavia.

Everleigh Soutasin ja Ava Foleyn suosio on heidän äitiensä ansiota, sillä naiset vastaavat tyttäriensä tyylistä ja ylläpitävät kaksikon suosittua Instagram-sivua. Tällä hetkellä profiililla on yli 100.000 seuraajaa.

Nuoresta iästä huolimatta tytöt ovat olleet malleina useille muotitaloille ja heidän kuviaan on nähty muun maussa Guess ja Kardashian Kids -brändien kampanjoissa.

Vaikka useassa kuvassa tyttöjen yllä olevat huippumuodikkaat vaatteet ovat pääosassa, on ilahduttavaa nähdä, että tytöillä on hauskaa yhdessä. Daily Mail -lehden mukaan Everleigh ja Ava ovat toistensa parhaita kavereita ja heistä on hauskaa pukeutua samalla tavalla. Muotikuvien perusteella tämän kaksikon mallinura tulee kestämään vielä pitkään.

Ridiculously good looking Loving these tees from @imagodeikids|| Skirt and headwrap from @bharperheadwraps PC: @littleredrosephotography

Kuva, jonka Fashion Models Ever & Ava xoxo (@foreverandforava) julkaisi