Tee nämä asetukset ennen Apple Musicin käyttämistä!

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Kymmenet miljoonat Applen laitteiden käyttäjät ovat nyt alkuviikosta päivittäneet laitteisiinsa yhtiön uuden Apple Music -palvelun, josta odotetaan varteenotettavaa kilpailijaa musiikkikäyttöä nykyisin dominoivalle Spotifylle. Käyttäjien tulee huomioida, että kyseessä on Spotifyn tapaan maksullinen palvelu.

Apple Music maksaa kolmen kuukauden koekäytön jälkeen kymmenen euroa kuukaudessa yhdelle käyttäjälle ja 15 euroa kuukaudessa perhekäyttäjille, joita voi yhdellä kuukausimaksulla olla korkeintaan kuusi. Ennen palvelun käyttämistä on tärkeää käydä sovelluksen asetuksissa erityisesti poistamassa kuukausimaksun automaattinen maksaminen, koska kolmen kuukauden testijakson jälkeen se voi helposti unohtua.

Oheisesta kuvasta selviää, että Apple Music -käyttäjän tulee automaattisen kuukausimaksun poistamiseksi valita asetuksista Maksutiedot, josta aukeavalla sivulla on valinta Automaattinen uusiminen. Valinta kannattaa poistaa, jos ei ole varma, että palvelua haluaa vielä koekäytön jälkeen jatkaa.

Stara
Apple Music, Kuva: Stara

Toinen merkittävä asetus on tärkeä varsinkin aktiivisille käyttäjille, sillä aikaisemmasta poiketen Applen musiikkipalvelussa voi rekisteröidä nyt myös lempinimen oman nimensä lisäksi. Tuttuun tapaan parhaat lempinimet varataan nopeasti, joten oma ”nick” kannattaa käydä rekisteröimässä heti palvelun aloittamisen jälkeen. Rekisteröinti ei vaadi maksullista tilausta ja se onnistuu helposti sovelluksen asetusten Tili-kohdassa.

Apple Music, Kuva: Stara
Apple Music, Kuva: Stara