BASE-hyppääjän sekopäinen stuntti – liitopuvulla kallionseinämän reiän läpi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Eli Emanuele on base-hyppääjä, joka halusi tuoreella tempauksellaan selvästi jättää lukuisat muut hurjapäiset stunttivideot varjoonsa. Tavoite on onnistunut, sillä miehen hämmästyttävä ja vaarallinen suoritus saa pulssin kiihtymään jopa kotisohvalta käsin.

Miehen mahdollisesti kaikkien aikojen teknisimmäksi ja vaikeimmaksi kuvaillun base-hypyn tarkoituksena on lentää liitopuvulla kallion seinämässä olevan, noin kaksi metriä leveän reiän läpi. Pienikin virhearviointi olisi voinut johtaa katastrofaaliseen lopputulokseen.

Mies suoriutuu näyttävästä stuntista hengissä, ja laskeutuu turvallisesti alapuolellaan olevalle niitylle. Upeaa ja vaarallisen näköistä suoritusta päästään seuraamaan lähituntumasta HERO2-kameran tarkan kuvan voimin.