Delfiini hyppäsi yllättäen veneeseen – teloi perheen sairaalakuntoon

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kalifornialaisperheen veneretki sai väkivaltaisen käänteen, kun merestä hyppäsi kyytiin delfiini. Nisäkäs oli epähuomioikseen laskelmoinut hyppynsä väärin ja se laskeutui suoraan veneeseen.

Tilannetta säikähtänyt delfiini alkoi sätkiä veneessä ja sen seurauksena perheenjäsenet saivat osumia. Perheenisä Dirk Frickman kertoi Orange County Register -lehdelle, että kaaottisessa tilanteessa jopa hän löi vahingossa vaimoaan ja tytärtään. Delfiini kaatoi perheenäidin kumoon ja hänen molemmat nilkkansa murtuivat.

Kun isä sai lopulta ohjattua veneen satamaan, oli delfiini jo hieman rauhoittunut. Mies kuvasi videolle minkälaista tuhoa nisäkäs oli saanut veneeessä aikaan. Näky oli kuin kauhuelokuvasta, sillä delfiinin sieraimista oli valunut verta veneeseen. Satamassa delfiini päästettiin vapaaksi, eikä kukaan perheenjäsenistä kanna sille kaunaa.

Asiantuntijat epäilevät, että delfiini oli saattanut säikähtää jotain vedessä ja se oli epätoivoisena hakenut turvaa veneestä. Mustelmista ja murtuneista nilkoista huolimatta, myös perheenjäsenet tulevat toipumaan erikoisesta koettelemuksesta.