Eva Longoria paljasti upean bikinivartalonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijänä tunnettu Eva Longoria muisti taannoin fanejaan hassulla kuvalla, jossa hän poseerasi kannustavasti cheerleadereille tyypillisessä asennossa. Sittemmin hän on viettänyt hiljaiseloa julkisuudesta, kunnes suuntasi nyt lomailemaan.

Eva Longoria kuvattiin eilen lekottelemassa hotellinsa uima-altaalla Miami Beachilla yhdessä miesystävänsä Jose Antonio Bastonin kanssa.

Näyttelemisen sijaan Longoria on alkanut panostaa yhä enemmän hyväntekeväisyystyöhön. Tähtönen nähtiin viimeksi viikko sitten Girls Inc. hyväntekeväisyysorganisaation tapahtumassa Los Angelesissa. Mediatilaisuudet ja kuvakset ovat pitäneet tähden kiireisenä. Daily Mail -lehden mukaan Longoria tapailee televisiomogulina tunnettua Jose Antonio Bastonia ja pariskunnan on kerrottu viihtyvän hyvin yhdessä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash