Melojat pelastivat delfiinin – kiitos oli ikimuistoinen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kajakkimelojien seurue oli melomassa Northbayssa Barran saarella. He huomasivat vesillä kolme nuorta delfiiniä, joista yksi oli rantaheinikossa kiinni. Yksi meloja meni lähemmäs delfiiniä ja huomasi sen olevan täysin takertuneena heinikkoon.

Melojat kuvasivat videolle, kun he auttoivat delfiinin pois pinteestä. Chris Denehyn julkaisemalla YouTube-videolla nähdään, miten meloja menee lähemmäs auttamaan delfiiniä ja siirtää pitkää kasvustoa sivuun delfiinin päältä. Delfiini pääsee lopulta vapaaksi heinikosta ja ui sen ali vapaammille vesille.

Delfiini näyttää olevan onnellinen saadessaan vapautensa takaisin ja päästessään kahden kaverinsa luo uiskentelemaan. Delfiini osoittaa sitä auttaneille melojille kiitollisuutta uimalla lähellä heitä ja viihdyttämällä melojia pienillä hypyillään.