Onko vastasyntynyttä virtahelpoa hellyttävämpää näkyä?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kolme viikkoa sitten Melbournen eläintarha toivotti tervetulleeksi uuden asukkaan. Yksi tarhan kääpiövirtahevoista nimittäin synnytti poikasen, joka sai nimekseen Obi. Työntekijöiden mukaan nimivalinta ei ollut vaikea.

Obi tarkoittaa nigeriaksi sydäntä ja Obi valtasi kaikkien hoitajien sydämet ensihetkistä lähtien. Nuoresta iästä huolimatta Obilla on jo paljon ihailijoita. Niinpä Melbournen eläintarhan työntekijät ovat pitäneet huolen, että Obista kiinnostuneet pysyvät ajantasalla pienokaisen liikkeistä.

Netissä on hiljattain julkaistu videokuvaa Obista uiskentelemassa emonsa kanssa. Vedessä telmiminen on pienokaisen veressä ja se näyttää nauttivan sukeltelemisesta täysin rinnoin. Pienen kääpiövirtahevon uintihetkeä on riemastuttava seurata. Kolmen viikon ikäiseksi virtahevoksi Obi on varsinainen vesipeto.