Rihanna on eniten digitaalisesti musiikkia myynyt artisti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Rihanna työstää parhaillaan uutta albumiaan, jonka julkaisua kaavaillaan vielä vuodelle 2015. Tähti herätti hiljattain kohua Bitch Better Have My Money -kappaleensa musiikkivideolla, joka sisältää paljasta pintaa ja väkivaltaisia kohtauksia.

Levy-yhtiöiden ja ääniteollisuuden etujäjestö RIAA on paljastanut Rihannan olevan kaikkien aikojen eniten digitaalisesti musiikkia myynyt artisti. Tähti on myynyt uransa aikana yli 100 miljoonaa digitaalista äänitettä.

Rihanna on ensimmäinen kyseisen rajapyykin ylittänyt artisti. Barbadoslaisen laulajan suurin hitti on yhdeksän kertaa platinaa myynyt We Found Love. Muita tähden suuriin myyntilukuihin kohonneita singlejä ovat Stay, What’s My Name ja Only Girl (in the World).